PCB a me ka PCB Hui Kaʻina Hana

Hoʻopili ʻo PHILIFAST i nā ʻano PCB e hoʻokō i nā koi o kā mākou mea kūʻai.Me ka hoʻomohala wikiwiki a me ka hoʻomau mau o ka ʻenehana uila, ua hoʻolālā nui ʻia nā papa kaapuni paʻi a hoʻohana ʻia i nā ʻano āpau āpau e hoʻokō i nā koi o ke kaiāulu.

√ E hoʻohaʻahaʻa i kāu kumukūʻai: Turnkey PCBA Assembly;ʻO ka hopena BOM e hōʻemi i ke kumukūʻai;'Ōlelo Aʻo No ka Hoʻolālā Hoʻolālā.

√ Hōʻoia maikaʻi: ISO14001, IATF16949, UL Certificated;Kākoʻo ʻia ʻo 100% AOI/ E-Hoʻāʻo/ X-ray/ Polokalamu Polokalamu a me ka hoʻāʻo hana.

√ Ka Hoʻouna ʻana i ka manawa: Hoʻohou Kūlana Kūlana manawa maoli;Kaʻina hana Transparent;99% Hoʻouna i ka manawa ma DHL / UPS / FeDex / TNT.

√ ʻOi aku ka maikaʻi o nā mea kūʻai aku : 24 hola ma ka pūnaewele;Manaʻo Manaʻo Ma hope o ke kūʻai ʻana i nā hola 12;Kākoʻo ʻenehana ʻoihana;

Hana ʻia PCB

Hāʻawi mākou i ka PCB prototype a me ka hana nui, e kākoʻo ana i ka lawelawe EXPRESS.Hoʻopili kā mākou PCB i 1-32 mau papa Rigid PCB, Hiki iā mākou ke hana i kekahi mau papa paʻakikī, e laʻa me PCB multi-layer, PCB keleawe kaumaha, Rоgerѕ a me Tеflоn PCB circuit boards, HDI bоаrdѕ, Aluminum-base PCB Rigid PCB , ʻO kā mākou huahana mahina ma luna o 20000m2, ua hoʻokō kā mākou huahana āpau me UL, CE, RoHS, ISO9001 ...

news1

Kaʻina Hana Hui PCB

Hāʻawi mākou i nā lawelawe EMS turn-key piha, me ka PCB i hoʻopilikino ʻia, nā ʻāpana kūʻai, PCB hui.ʻO kekahi mau lawelawe ʻē aʻe e like me ka hoʻonohonoho ʻana i nā chips IC, ka hoʻāʻo hana, ka hoʻoheheʻe ʻana i hoʻopili ʻia a hoʻopau ʻia ka hui huahana ...

news2

Kaʻina Hana Hui PCB

news3

Ua hoʻolaʻa ʻia ʻo PHILIFAST i ka hana PCB, SMT a me THT hui no nā makahiki he ʻumi, he nui kā lākou ʻenehana loea a hoʻolaʻa i ka hana.E hoʻopau maikaʻi ʻia kāu mau huikau a pau ma PHILIFAST.


Ka manawa hoʻouna: Iulai-14-2021